„Încalță un copil!”

13 Decembrie 2021

Magia lunii decembrie începe odată cu venirea unuia dintre personajele preferate ale celor mici și anume Moș Nicolae. Moșul a folosit o putere magică pentru a ajunge la cei 60 de copii, beneficiari a Centrului de Resurse pentru Familii cu ghetuțe noi.

Alături de persoanele cu suflet mare am reușit să aducem zâmbete copiilor ce provin din familii defavorizate oferindu-le ghetuțe noi. Încalță un copil, campania inițiată de Mirela Retegan și Fundația Zurli a ajuns anul acesta și la Centrul de Resurse pentru Familii, program al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași. Partenerul campaniei, Încalță un Copil în IAȘI a fost Gabriela Vasiloiu & COMUNITATEA Mamprenoare DIN IAȘI.

Luni, 6 decembrie, Moș Nicolae nu i-a uitat pe copiii Centrului de Resurse pentru Familii, primind în dar ghetuțe noi și dulciuri. Moș Nicolae a ajuns atât la copii din Iași cât și în sate îndepărtate precum Cucuteni, Sculeni, Scânteia, Sculeni, Probota, Goloiești, Cârlig. Prin această campanie am reușit să le punem un zâmbet pe buze și să-i ajutăm să facă un pas înainte spre un viitor mai bun. Campania a fost despre fiecare dintre noi, despre modul în care oricine se poate uita în stânga sau în dreapta, în față sau în spate și poate să vadă o familie care a avut nevoie de sprijin. Singuri putem face puțin, dar împreună putem face atât de mult.

Mulțumim încă o dată echipei Mamprenoarelor pentru minunata inițiativă, în special coordonatoarei campaniei „Încalță un copil!”, Gabriela Vasiloiu. Mulțumim cu plecăciune tuturor persoanelor ce au ales să sprijine această campanie. Pe această cale, dorim să mulțumim și voluntarilor Centrului nostru ce au participat la activitate și au mers la domiciliul beneficiarilor pentru a le oferi aceste cadouri.

Mulțumim prietenilor noștri pentru frumoasa colaborare!!

Claudia Ciocan – Asistent Social/Coordonator Centrul de Resurse pentru Familii

Citit 205 ori Ultima modificare Luni, 13 Decembrie 2021 15:02