21 Aprilie 2021
(0 voturi)

În weekendul 16-18 aprilie, echipa Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri Don Bosco din Iași care implementează programul DARE a avut ocazia de a vizita partenerii din cadrul Centrului de Zi pentru Copii Ojdula, jud. Covasna.

12 Martie 2021
(0 voturi)

Odată cu venirea primăverii, ne-am propus să aducem un omagiu celor ce simbolizează începutul vieţii şi creaţia divină - mamele. Cu ocazia zilei de 8 martie, Asociaţia Centrul Diecezan Caritas Iaşi, prin programul Centrul de Resurse pentru Copii şi Tineri "Don Bosco" a derulat acţiunea de sensibilizare "O floare pentru o viaţă".

05 Martie 2021
(0 voturi)

SOLE (Self Organized Learning Environment = Mediu de învățare auto-organizat) este un instrument fascinant pentru organizarea procesului de învățare cu un nivel ridicat de implicare și asumare din partea copiilor, cu ajutorul tehnologiei moderne. Inițiatorul acestei metode de învățare, Sugata Mitra a denumit-o Educația Minim Invazivă (MIE), unii o recunosc și sub denumirea de ,,hall in the wall” (gaura din perete). Sugata Mitra mai spunea un lucru foarte interesant ,,dacă copiii sunt curioși și își mențin interesul, atunci se produce educația”.

01 Martie 2021
(0 voturi)

Duminică, 28 februarie la Catedrala Sfânta Fecioara Maria, Regină" din Iaşi a avut loc târgul de mărțișor caritabil Mărţişor în dor de tradiţii”.

Ca în fiecare an, mărțișorul vestește sosirea primăverii, reîntoarcerea la viață a tot ce este frumos și verde prin trimitere la credinţă, unitate, iubire pentru semeni.

« Mai 2021 »