01 Martie 2021
(0 voturi)

Duminică, 28 februarie la Catedrala Sfânta Fecioara Maria, Regină" din Iaşi a avut loc târgul de mărțișor caritabil Mărţişor în dor de tradiţii”.

Ca în fiecare an, mărțișorul vestește sosirea primăverii, reîntoarcerea la viață a tot ce este frumos și verde prin trimitere la credinţă, unitate, iubire pentru semeni.

24 Februarie 2021

În perioada 15-23 februarie a avut loc acțiunea caritabilă
Festivalul Clătitelor, ediția a cincea.

Festivalul Clătitelor este o acțiune caritabilă dedicată Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri ,,Don Bosco” din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași. Aflat la a cincea ediție, anul acesta s-a desfășurat diferit, dar deosebit de frumos, ca un ,,lanț al faptelor bune”.

15 Decembrie 2020
(0 voturi)

Am avut bucuria de a ne crea amintiri de neuitat în proiectul Parlamentul Copiilor, derulat în cadrul programului DARE, la Liceul Tehnologic Economic ,, Virgil Madgearu” Iasi.

Desfășurarea proiectului a fost o adevărată provocare pentru toti cei implicati: responsabili,  profesori și elevi.

12 Decembrie 2020
(0 voturi)

Magia lunii decembrie începe odată cu venirea unuia dintre personajele preferate ale celor mici și anume Moș Nicolae sau ,,vărul lui Moș Crăciun”, cum îl mai numesc copiii din cadrul Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri ,,Don Bosco” Iași. Așa cum spune tradiția, în fiecare an cei mici știu că trebuie ca ghetuțele lor să fie lustruite frumos deoarece Moș Nicolae va veni să le aducă daruri și la Centru. Copiii știu că pentru Moș Nicolae este suficient să se uite prin ferestre pentru a-și da seama dacă un copil a fost cuminte în acest an. Chiar dacă Moș Nicolae este mereu grăbit să ajungă la copiii din întreaga lume, acesta își face timp să asculte dorințele fiecărui copil în parte, cum a făcut-o și anul acesta.

« Martie 2021 »