24 Iulie 2022
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Și în această vară copiii, angajații și voluntarii Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri ,,Don Bosco” din Iași și-au făcut bagajele și au pornit într-o aventură splendifică la munte în căutarea Tărâmului Mirific. Ce credeți? L-au găsit? Citiți până la capăt și veți afla răspunsul!

12 Martie 2022
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)   Martie este luna în care care renaște natura, în care și cel mai firav fir de iarbă recapătă speranța spre o nouă viață, o lună specială în care sărbătorim cele mai gingașe ființe ale planetei- Mamele.  Pentru copii, mama este cea mai de preț ființă din lume, acel super erou care prin puterile sale magice transformă lacrima în zambet, frica în curaj, imposibilul în posibil și o simplă îmbrățișare într-un medicament ce vindecă sufletul. Există multe motive pentru care merită să le  acordăm toată atenția și afecțiunea noastră mamelor, mai ales în această lună în care se sărbătorește Ziua Internațională a Femeii.

23 Decembrie 2021
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

În luna faptelor bune, Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” din Iași a reușit să îndeplinească mai multe MISIUNI SPECIALE: Târgul caritabil de Crăciun din cadrul evenimentului „Un milion de stele”, Campania „Adoptă o scrisoare”, Ghetuța lui Moș Nicolae și Serbarea de iarnă intitulată „Să salvăm Crăciunul”...!

11 Noiembrie 2021
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

 

La sfârșitul lunii octombrie, membrii Asociației Issa Beri ne-au fost alături timp de o săptămână în care am realizat numeroase activități și s-au pus bazele următoarelor proiecte de viitor. Pe parcursul șederii, partenerii noștri au avut ocazia să viziteze cele două centre ,,Don Bosco” din Iași și Buruienești, județul Neamț, Centrul de Plasament ,,Sfântul Iosif”, câteva familii beneficiare, dar și familia căreia i-au oferit o donație considerabilă pentru renovarea casei. Zâmbetele copiilor și familiilor care i-au primit cu bucurie în case le-au încălzit sufletele și i-au impresionat cu modestia și simplitatea lor. Au fost întâmpinați cu multă ospitalitate, au aflat detalii despre comunitățile vizitate, pornind de la istorie, la identificarea problemelor cu care se confruntă oamenii.

« Septembrie 2022 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30