Expoziția ,,Pași spre viitor, plini de culoare și speranță”- Atelier de creații

16 Noiembrie 2022

 

,,Arta dăruiește aripi. Fiecare copil este un artist.”
Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri ,,Don Bosco” din Iași, serviciu social din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas, a organizat un concurs excepțional de creație pentru grupul de beneficiari. În atelierul magic plin de culoare, micii artiști au dat dovadă de multă creativitate, inspirație, implicare, interes și răbdare transformând, astfel, gândurile și trăirile lor în mici capodopere de artă.

 Concursul a constat în realizarea de desene și planșe, obiecte create din plastilină, origami, desene tip mozaic cu tema specifică promovării păcii în lume. Toate aceste opere de artă au fost expuse în cadrul unei expoziții în incinta Centrului și au fost incluse într-un colaj de tip ,,Mesaj de pace” pentru lumea întreagă. Lucrările excepționale au putut fi admirate de toți vizitatorii Centrului: părinți, bunici, frați, voluntari, dar și de toți cei care au pășit în ,,Căsuța noastră cu baloane”. Aceștia au avut marea provocare de a vota lucrarea preferată din fiecare categorie.

 Expoziția de creație s-a încheiat cu decernarea premiilor pentru cele mai votate lucrări. Câștigătorii care s-au clasat pe primele trei locuri au fost premiați așa cum se cuvine pentru talentul, munca și efortul depus.

 Această activitate a avut ca scop socializarea, descoperirea eu-lui interior, creșterea stimei de sine, gestionarea emoțiilor și punerea bazelor viitoarelor generații de copii și tineri, pregătiți să facă față tuturor provocărilor ce vor apărea pe parcursul vieții.

 Proiectul „Pași spre viitor” este finanțat de Primăria Municipiului Iași prin Programul pentru acordarea de finanțări nerambursabile, în conformitate cu prevederile Legii nr.350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

 Mulțumim tuturor persoanelor implicate în acest proiect!

 

 

 

Citit 179 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2022 10:58
« Martie 2023 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31