Povestea micilor noștri supereroi de Ziua Copilului

04 Iunie 2020

 

De Sărbătoarea Copiilor, patru supereroi curajoși au pornit într-o călătorie spre lumea copilăriei cu scopul de a îndeplini o misiune specială, aceea de a-i vedea și a-i face fericiți pe copiii din cadrul Centrului ,,Don Bosco” Iași. O lume plină de culoare, zâmbete, entuziasm... Cu măștile pe față, cu pelerine de supereroi, baloane colorate, așa s-au prezentat în fața copiilor care au fost foarte emoționați și i-au primit cu mare bucurie. Cei 25 de copii s-au dovedit a fi învingătorii timpului pe care îl trăim și își merită pe deplin statutul de supereroi. Astfel, cei mici au fost premiați cu diplome pentru curajul, puterea, voința și răbdarea de care au dat dovada în perioada de izolare. De sărbătoarea lor au primit daruri, s-au îndulcit cu brioșe, au vizionat mesaje video transmise de către persoane dragi sufletelor lor. Cu jocuri dinamice și cu multă voie bună, copiii au avut parte de o zi cu adevărat specială dedicată copilăriei lor.

Astăzi am avut o dublă sărbătoare, Ziua Copilului și 3 ani DARE. S-au împlinit trei ani de când facem parte din marea familie a programului DARE. Trei ani plini de activități și de multe realizări. Împreună am adus zâmbete pe chipurile copiilor și părinților, am realizat proiecte pentru comunitate și astăzi suntem recunoscători pentru tot. Am visat, am dobândit, am realizat, ne-am exprimat, ne-am bucurat de orice clipă a copilăriei, am devenit învingători.

Ziua Copilului a fost sărbătorită altfel de cum eram obișnuiți la Centrul ,,Don Bosco”, dar totuși a fost o zi plină de bucurie și emoție. Am reușit să pătrundem în inimile celor 25 de supereroi unde le-am adus o fărâmă de bucurie, purtându-i pe un tărâm magic, într-un univers de lumină și culoare.

Un vis împlinit, o misiune îndeplinită cu succes!

Mulțumim tuturor pentru pregătirea acestei sărbători, în special voluntarilor și partenerilor Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri ,,Don Bosco” Iași!

Povestea noastră continuă...

La mulți ani, dragii noștri supereroi! La mulți ani, DARE!

 Câteva feedback-uri primite din partea părințiilor copiilor

·         Mulțumim pentru surpriza făcută ieri. Robert a fost foarte bucuros și încântat de tot ce a primit, mai ales de cărțile de joc. Mulțumim pentru munca depusă de dumneavoastră pentru a le face copiilor aceste bucurii.

 

·         Mulțumim  frumos pentru toate urările și pentru cadouri. Cu drag, Gabi și tuturor foarte mulți pupici!

 

·         Mulțumim de bucuria pe care ați făcut-o copiilor, ați fost geniali, muncă multă și la confecționarea sacoșelelor. Să vă dea Dumnezeu aceeași bucurie pe care ați făcut-o dumneavoastră copiilor.

 

·         Vă mulțumim pentru urări și vă dorim tuturor multă sănătate multe satisfacții pe plan profesional și familial

 

 

 

 

Citit 1118 ori Ultima modificare Joi, 04 Iunie 2020 18:25
« Februarie 2023 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28