,,Copiii pe tărâmul minunilor” Ziua Copilului la Centrul ,,Don Bosco” din Iași

04 Iunie 2021

 

 

O zi de neuitat pentru copiii din cadrul Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri ,,Don Bosco” Iași. Anul acesta am sărbătorit cu bucurie Ziua Copilului într-o atmosferă de basm, iar zâmbetele de pe chipurile micuților noștri au creionat cea mai specială și veselă poveste.

Vă invităm în călătoria noastră pe tărâmul minunilor! Sunteți gata să pășiți în povestea noastră? Cu harta în mână, nerăbdători, curajoși, voioși, copiii au pornit într-o călătorie pe târâmul minunilor pentru a căuta Marea Comoară. Împărțiți fiind în patru echipe, au avut misiunea de a ,,înfrunta” patru obstacole, și anume, să realizeze provocările propuse în cadrul celor patru ateliere ludice. Pe traseu cei mici au întâlnit patru personaje vesele care i-au ghidat în călătoria lor spre comoară: Pălărierul năzdrăvan, Omiduța buclucașă, Iepurașul săltăreț și Pasărea DODO. La Atelierul Pălărierului năzdrăvan, copiii au fost întâmpinați de Pălărier cu diferite provocări năbădăioase. În cadrul Atelierului Omiduța buclucașă, ei au preparat un slime colorat în cele patru culori ale echipelor. La Atelierul Iepurașului săltăreț, copiii au avut misiunea de a sări precum un iepuraș vesel pentru a elimina mingiile de ping-pong dintr-o cutie prinsă la spate. În cadrul Atelierului DODO, cei mici au avut de parcurs un mini traseu, proba finală fiind una de îndemânare. La fiecare atelier, copiii au primit câte o cheie pentru a putea deschide, la final, lacătul cufărului în care s-a aflat comoara. După realizarea provocărilor propuse în cadrul celor patru ateliere, micuții au câstigat un indiciu pentru a descoperi unde se află Marea Comoară. La sfârșitul călătoriei presărate cu peripeții și misiuni speciale, cu mare bucurie și entuziasm, copiii au găsit comoara plină de cadouri pentru ei, deschizând lacătul cu cheia potrivită.

 

Această sărbătoare a fost planificată pentru a se desfășura în aer liber, dar din cauza vremii ploioase nu a fost posibil acest lucru. Angajații Centrului prin creativitate, devotament, dibăcie, au reușit ca această zi să fie una extraordinară, chiar dacă s-a desfășurat în interiorul Centrului ,,Don Bosco”.

Am pășit pe tărâmul minunilor, am gustat din marea aventură și am avut parte de minuni în această zi de sărbătoare. Minunile noastre sunt acești copii extraordinari care au fost sărbătoriți așa cum se cuvine, cu muzică, dans, jocuri, tort, cadouri, și multă, multă fericire. Le dorim de ziua lor să aibă o viață cât mai frumoasă, să devină cei mai buni și fericiți copii.

Aducem mulțumirile noastre Asociației Antonia pentru Educație și Inovare socială care a contribuit la comoara copiilor și astfel, le-au umplut mâinile, dar și inimile de bucurie! Vă mulțumim din suflet că ați adus zâmbetul pe chipurile micuților noștri, realizând o mică minune în viețile lor!

Un gând special de mulțumire și pentru voluntarii noștri dragi care ne-au ajutat la pregătirea acestei minunate sărbători!

Vă mulțumim din suflet tuturor că ați pășit alături de cei mici în povestea noastră! Bucuria copiilor din această zi să vă coloreze întreaga viața, oferindu-vă un strop din inocența și miracolul copilăriei.

Echipa de la Centrul de Resurse pentru Copii si Tineri

,,Don Bosco" Iași

 

 

 

 

 

 

 

 

Citit 501 ori Ultima modificare Vineri, 04 Iunie 2021 15:57
« Februarie 2023 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28