„PURITATEA ARTISTICĂ A ADOLESCENȚEI”- Vernisaj de pictură în cadrul Centrului de Plasament „Sf. Iosif”

11 Iunie 2021

În ajunul zilei copilului, pe data de 31 mai 2021, fetele care fac parte din cadrul Centrului de Plasament „Sf. Iosif”, au organizat o expoziție de pictură, obiecte de quilling, precum și obiecte care fac parte din tehnica goblenului. Expoziția a fost dedicată zilei de 1 iunie, iar lucrările au simbolizat tranziția dintre anotimpuri, marcând frumusețea naturii, puritatea, gingășia, precum și trecerea de la copilărie la adolescență, prin ochii beneficiarelor centrului.

Scopul evenimentului a fost acela de a valoriza calitățile artistice ale copiilor/ tinerilor din cadrul Centrului de Plasament „Sf. Iosif”, în vederea dezvoltării abilităților de intercunoaștere, de socializare, de aparenență socială.

La expoziție au participat reprezentanți ai DGASPC, beneficiari ai organizațiilor, reprezentanți ai diferitelor ONG-uri. Mai exact, beneficiari și reprezentanți din cadrul Centrului Rezidențial „Mihail Sadoeveanu” din Pașcani, din cadrul Centrului de Servicii Sociale „Bucium”, din cadrul Casei de Tip Familial „La Salle”, precum și angajați ai Asociației Centrului Diecezan Caritas Iași.

După vizionarea expoziției, fetele din cadrul centrului, împreună cu beneficiarii invitați, ne-au încântat cu momente artistice precum și cu momente de socializare. De asemenea, au servit prăjituri și au descoperit lucruri în comun.  

Lucrările expuse au fost apreciate de către cei prezenți, astfel încât s-a organizat și un concurs cu premii, fiind supuse la vot toate exponatele. Astfel încât, pe locul întâi a ieșit Fron Elisabeta, locul al doilea i-a aparținut beneficiarei Înecatu Paula, iar locul al treilea a fost ocupat de către Balint Antonela.

Mulțumim frumos pentru cadourile de 1 iunie, oferite beneficiarelor Centrului de Plasament „Sf. Iosif”, sponsorilor noștrii: Asociația Antonia!

Această expoziție de pictură a fost organizată prin Proiectul Integrare activă prin educație și implicare socială! finanțat de Primăria Municipiului Iași prin Programul pentru acordarea de finanțări nerambursabile, în conformitate cu prevederile Legii nr.350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Întocmit, Asistent social coordonator:

Loredana Florentina Bozariu

 

 

Citit 438 ori Ultima modificare Vineri, 11 Iunie 2021 09:33
« Noiembrie 2022 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30