SuperMama Don Bosco-2022

12 Martie 2022

Martie este luna în care care renaște natura, în care și cel mai firav fir de iarbă recapătă speranța spre o nouă viață, o lună specială în care sărbătorim cele mai gingașe ființe ale planetei- Mamele.  Pentru copii, mama este cea mai de preț ființă din lume, acel super erou care prin puterile sale magice transformă lacrima în zambet, frica în curaj, imposibilul în posibil și o simplă îmbrățișare într-un medicament ce vindecă sufletul. Există multe motive pentru care merită să le  acordăm toată atenția și afecțiunea noastră mamelor, mai ales în această lună în care se sărbătorește Ziua Internațională a Femeii.

Noi credem în ideea că mamele sunt acele persoane care nu cer nimic, dar merită totul și din acest motiv cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, le-am dedicat un moment special prin activitatea ,,SuperMama Don Bosco-2022”. Ființele cele mai dragi ale copiilor noștri au îmbrăcat pelerinele magice și astfel li s-a acordat titlul bine meritat de SuperMame. Acestea au primit super misiunea de a păși pe tărâmul jocului fiind invitate să se deconecteze pentru câteva clipe de la rutina zilnică, grijile de mamă, având ocazia să petreacă un timp special pentru sufletul lor. A fost o activitate de destindere, cu multă distracție, voie bună în care mamele și bunicile au fost protagoniste.
   Activitatea SuperMama Don Bosco 2022 a constat în derularea unor runde cu întrebări amuzante la care mamele au fost invitate să găsească răspunsul corect alcătuit din cifre. Concurenta care a fost cea mai aproape de răspuns a fost desemnată câstigătoarea rundei acumulând, astfel, puncte. Însă cele care au fost cel mai departe de răspuns, au primit de la ruleta năzdrăvană câte o provocare stârnind multe, multe râsete.
La final, s-a desemnat câștigătoarea jocului căreia i s-a înmânat trofeul special SuperMama Don Bosco-2022. În această zi minunată, toate mamele au fost învingătoare pentru că au avut parte de momente de neuitat întorcându-se la casele lor nu doar cu sufletul plin de bucurie, ci și cu mâinile încărcate cu flori si cadouri.
   Mulțumim doamnei Gabriela Vasiloiu, reprezentanta Comunității Mamprenoarelor, care prin intermediul Campaniei ,,Adoptă o mamă”, a adus un strop de bucurie în inimile SuperMamelor noastre.
Dragi mame, vă dorim să vă păstrați mereu zâmbetul pe chip, să fiți curajoase, să educați cu fermitate și blândețe, să îmbrățișați cu iubire și ocrotire, cum numai o mamă știe s-o facă!

Echipa Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri ,,Don Bosco” din Iași

Citit 199 ori