(0 voturi)

Fă în așa fel, ca oricine vine la tine, când pleacă să fie mai bun și mai fericit.
Sfânta Tereza de Calcutta

Duminică, 8 noiembrie 2020 a avut loc sfânta Liturghie de mulțumire în cele două parohii din Huși, Parohia „Sfântul Anton de Padova” și Parohia „Nașterea Sfintei Fecioare Maria”. Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași este recunoscătoare membrilor comunității din Huși și tuturor binefăcătorilor, care susțin activitatea centrului de îngrijire la domiciliu. Cu această ocazie s-a celebrat sfânta Liturghie de către părintele Iosif Iacob, director general al Asocației Centrul Diecezan Caritas Iași. Am amintit în rugăciune toate persoanele care suferă și i-am mulțumit lui Dumnezeu pentru toți aceia care se îngrijesc de cei bolnavi.

(0 voturi)

În luna aprilie 2020, Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași, aniversează, 20 de ani de la înființarea primului centru de îngrijire la domiciliu din Dieceza de Iași, în municipiul Roman. În tot acest timp, îngrijirea la domiciliu a presupus implicare și responsabilitate socială, angajare și devotament pentru oameni și sănătatea lor. A fost un moment de debut al unui drum frumos, presărat cu multă dăriure și pasiune pentru slujirea aproapelui.

(0 voturi)

Persoanele vârstnice reprezintă segmentul de populație cel mai vulnerabil în contextul pandemiei COVID-19.

Programul „Servicii de Îngrijire la Domiciliu” din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași continuă activitățile de îngrijire la domiciliu pentru vârstnicii din localitățile:

(0 voturi)

Bucuria este raza de soare din viața fiecărui om indiferent de situația în care se găsește. La început de Martie echipa Centrului de Îngrijire la Domiciliu Iugani a încercat să aducă o rază de bucurie în casele și sufletele beneficiarilor vârstnici. Împreună cu beneficiarii am putut experimenta și noi bucuria vieții, fiind acei mici vestitori ai primăverii ducând un mic semn de prețuire și respect. Recunoștința noastră este față de bunul Dumnezeu că ne-a dat harul de a putea să le ducem cu o floare și pe El în viața și casele celor care au mai multă nevoie .

« Noiembrie 2020 »