(0 voturi)

În perioada 1-10 octombrie 2021, Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi, prin programul Servicii de Îngrijire la Domiciliu prezent în mai multe comunități din regiunea Moldovei (mun. Iași, com. Mircești, com. Oțeleni, com Hălăucești, com. Stolniceni-Prăjescu, com. Tansa, orașul Târgu-Frumos - în jud. Iași, mun. Roman, com. Tămășeni, com. Săbăoani, com. Sagna - în jud. Neamț, mun. Suceava, com. Preutești - în jud. Suceava, mun. Huși, com. Berezeni, com. Dodești - în jud. Vaslui, com. Pârgărești, com. Faraoani - în jud. Bacău) a organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice (1 octombrie) o serie de acțiuni care ne-au făcut să ne îndreptăm atenția și iubirea către beneficiarii programului: vârstnicii singuri, încercați de greutățile vieții.

(0 voturi)

În perioda 23-25 septembrie 2021, directorul general al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași, alături de coordonatorul diecezan al Programului Servicii de Îngrijire la Domiciliu, au participat  alături de reprezentanți ai altor asociații și fundații, la un workshop de planificare strategică al Federației SenioriNET, la Predeal: ONG-uri mai puternice în sprijinul vârstnicilor din România!

(0 voturi)

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi, prin Programul Servicii de Îngrijire la Domiciliu a organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Bunicilor și Bătrânilor o serie de activități care ne-au făcut să ne îndreptăm atenția și iubirea către beneficiarii programului: vârstnicii încercați de greutățile vieții, ce suferă din cauza singurătății, a stării de sănătate, a situației materiale precare.

(0 voturi)

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi anunţă scoaterea la concurs pentru postul de asistent medical și îngrijitor bătrâni la domiciliu, cu normă de 8 ore, în cadrul Proiectului „Servicii de Îngrijire la Domiciliu”, Centrul de Îngrijire la Domiciliu Suceava, pe perioadă determinată.

« Octombrie 2021 »