24 Septembrie 2022
(0 voturi)

Vineri, 23 septembrie 2022, a avut loc inaugurarea noului sediu al Centrului de Îngrijire la Domiciliu Săbăoani, din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași.

(0 voturi)

În perioada 19-20 august a avut loc Școala de Vară în Asistența Socială - Ediția a III-a, 2022 în care s-au dezbătut teme actuale precum: „Provocări profesionale în asistența socială. Tranziții spre practica reflectivă”,Nevoile personale și cerințele societății”,Provocări întâlnite în practica asistentului social. Strategii de combatere a stresului profesional”, Provocări în asistența socială a refugiaților ucraineni – experiențe din centrele de recepție și din comunitate”. Au fost prezenți peste 80 de participanți, cadre didactice universitare, profesori doctori, asistenți sociali practicieni din toate județele Moldovei, doctoranzi, masteranzi și studenți.

(0 voturi)

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi, prin Programul Servicii de Îngrijire la Domiciliu a organizat duminică 24 iulie 2022, cu prilejul Zilei Mondiale a Bunicilor și Bătrânilor, o serie de activități care ne-au făcut să ne îndreptăm atenția și iubirea către beneficiarii programului: vârstnicii încercați de greutățile vieții, ce suferă din cauza singurătății, a stării de sănătate, a situației materiale precare.

(0 voturi)

Centrul de Îngrijire la domiciliul din comuna Faraoani este în sărbătoare deoarece în mai 2022 se împlinesc cinci ani de la deschidere. Noi, echipa de îngrijire am dorit să marcăm acest moment prin celebrarea unei sfinte Liturghii atât în parohia „Sfântul Anton de Padova”, Faraoani cât și în parohia „Sfântul Mihail Arhanghelul”, Valea - Mare pentru a mulțumi lui Dumnezeu pentru toate darurile sale cu care ne-a înzestrat, pentru toți oamenii cu care am colaborat și pentru toți binefăcătorii știuți sau neștiuți.

« Septembrie 2022 »