ȘCOALA DE VARĂ ÎN ASISTENȚA SOCIALĂ, Ediția a III-a, 2022

În perioada 19-20 august a avut loc Școala de Vară în Asistența Socială - Ediția a III-a, 2022 în care s-au dezbătut teme actuale precum: „Provocări profesionale în asistența socială. Tranziții spre practica reflectivă”,Nevoile personale și cerințele societății”,Provocări întâlnite în practica asistentului social. Strategii de combatere a stresului profesional”, Provocări în asistența socială a refugiaților ucraineni – experiențe din centrele de recepție și din comunitate”. Au fost prezenți peste 80 de participanți, cadre didactice universitare, profesori doctori, asistenți sociali practicieni din toate județele Moldovei, doctoranzi, masteranzi și studenți.

Din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași au participat personalul socio-medical din Centrele de Îngrijire la Domiciliu Iași, Huși și Suceava.

Școala de Vară în Asistență Socială, Ediția a III-a, 2022 a fost organizată de către Sucursala Teritorială Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” Iași, Specializarea Asistență Socială, Arhiepiscopia Iașilor – Biroul de Asistență Socială al Centrului Eparhial, Asociația Studenților și Absolvenților de Teologie Ortodoxă Asistență Socială din Iași în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, Asociația Pro Roma, Asociația Afect, Asociația Alternative Sociale, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Proiect Livero2-Est, Universitatea ,,Petre Andrei” din Iași, Facultatea de Psihologie, Ştiinţele Educaţiei și Asistență Socială, Asociația APAH-RO Iași, Asociația „Aproape de Oameni” Iași – A.D.O. și Mănăstirea Hadâmbu.

Evenimentul a fost coordonat de către Lector univ. dr. Polixenia Nistor - Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” Iași, Specializarea Asistență Socială și dr. Roxana Necula - Președinte Sucursala Teritorială Iași, Colegiul Național al Asistenților Sociali din România.

Mulțumiri speciale lectorilor si organizatorilor!

Citit 187 ori Ultima modificare Luni, 22 August 2022 10:20
« Decembrie 2022 »