Teambuilding dedicat angajatilor din cadrul Centrelor de Ingrijire la Domiciliu

11 Octombrie 2022

În perioada 06-09 octombrie 2022, angajații Centrelor de Îngrijire la Domiciliu din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași, au avut ocazia de a petrece cateva zile de formare și cunoaștere, la Bușteni.

În aceste zile am fost însoțiți și coordonați de doamna Adriana Mardare, coordonator diecezan Programul „Servicii de Îngrijire la Domiciliu”, precum și de doamna Lidia Bicică, consilier juridic în cadrul asociației. În călătoria noastră am fost ghidați și de domnul Vlad Ropotică trainerul nostru, care prin diferite tehnici și activități, a reușit să ne îmbogățească cunoștințele și experiențele, introducându-ne atât de frumos în lumea eului nostru.

Pornind de la cele șapte minuni ale lumii: Statuia lui Zeus, Grădinile Suspendate, Mausoleul din Halicarnas, Templul lui Artemis, Colosul din Rodos, Piramida lui Keops și Farul din Alexandria, am reușit șă aflăm cine suntem noi” șicine este cel de lângă noi, indiferent de vârsta pe care o avem și de experiența de viață. În cadrul formării, au abordate și aspecto legate de rolul și importanța echipelor, munca și comunicarea în echipă, coeziunea și nu în cele din urmă, crizele ce pot apărea în echipă.

În cele din urmă, acestea au fost necesare pentru crterea fiecărui membru din echipă, dar mai ales în munca și interaiunea cu beneficiarii noștri. Toate aceste zile au fost despre noi, despre cum să fim mai eficienți și rodnici în misiunea noastră.

Pe lângă tot ceea ce a însemnat sesiunea de formare, am avut ocazia de a vizita câteva locații deosebite și obiective turistice din zona, bucurându-ne și admirând frumusețile naturii: Manăstirea Caraiman, Casa Kolping din Oituz, Cascada Urlătoarea și Manastirea Sfânta Ana de la Timișul de Sus, acolo unde ne-au întâmpinat surori din cadrul Congregației Jesu, surori care au fost prezente câțiva ani și la Caritas, în cadrul Casei de tip familial Sfântul Iosif.

Multumim Domnului pentru aceste zile, pentru locurile și persoanele minunate care ne-au fost aduse în cale. Adresăm mulțumiri deosebite pr. Iosif Iacob, director al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași și tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestor zile deosebite de comuniune.

Dorim să mulţumim tuturor angajaților Programului „Servicii de Îngrijire la Domiciliu” care zilnic depun eforturi mari pentru ca persoanele vârstnice asistate să simtă iubirea aproapelui. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

 

Sr. Clara Dălvaru

Centrul de Îngrijire la Domiciliu Fărăoani

 

 

Citit 334 ori Ultima modificare Marți, 11 Octombrie 2022 16:53
« Ianuarie 2023 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31