Articole filtrate după dată: Martie 2023
31 Martie 2023 In Noutati si evenimente

ASOCIAȚIA CENTRUL DIECEZAN CARITAS IAŞI organizează cursuri de formare în calificarea FRIZER-COAFOR-MANICHIURIST-PEDICHIURIST (nivel 3 CNC), cod RNCP RO/03/1012/131cu autorizație de la Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

28 Martie 2023 In Noutati si evenimente

 

       În ziua de 25 martie 2023, la Centrul de spiritualitate "Gaudium et Spes" din Traian, comuna Săbăoani, jud. Neamţ, a avut loc o zi de reculegere cu tema "Suntem templul lui Dumnezeu și Duhul lui Dumnezeu locuiește în noi", pentru lucrătorii din domeniul socio-caritativ și medical. Ghidul spiritual al grupului a fost părintele Gălățanu Mihai - responsabil cu Oficiul pentru Pastoraţia Sanitară. Ne-am bucurat de asemenea și de prezența Preasfințitului Petru Gherghel, Episcop emerit de Iași, care ne-a încurajat în misiunea care ne-a fost încredințată, de a trăi carisma carității în slujba celor bolnavi și aflați în suferință.

28 Martie 2023 In Don Bosco

 

Primăvara, prin lumina soarelui intens strălucitor, ne-a motivat să luăm parte la o zi de neuitat, în care miracolul prieteniei a umplut inimile copiilor români și ucarineni de bucurie, credință și speranță.
Ziua a debutat cu câteva jocuri în natură și un picnic la iarbă verde. Conectarea copiilor cu natura este o investiție în starea de sănătate, starea de bine, în creativitatea și abilitatea de relaționare a celor mici.

 

 

Duminică, 19 martie 2023, a avut loc Sfânta Liturghie de mulțumire la Iugani care a fost celebrată de părintele Iosif Iacob, directorul general al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași. Au fost amintite în rugăciune toate persoanele bolnave, toate persoanele care se îngrijesc de cei aflați în suferință și binefăcătorii care susțin activitatea centrului de îngrijire la domiciliu.