8 Martie – o zi specială pentru bunicii Caritas

Pentru mulți dintre bătrânii noștri, ziua de 8 Martie poate fi doar o altă zi, uitată de timp și de lume. Însă, echipele Centrelor de Îngrijire la Domiciliu, reușesc în fiecare an să transforme această zi într-un prilej special pentru a celebra și a onora acești oameni înțelepți și iubitori.

Cu buchete de flori în mână și zâmbete calde pe chipuri, voluntarii și angajații Centrelor de Îngrijire la Domiciliu Caritas au vizitat casele celor peste 1200 de vârstnici beneficiari, aducând cu ei nu doar flori și mărțișoare, ci și momente de bucurie și recunoștință. De asemenea, s-au oferit pachete cu alimente, s-au organizat momente de comuniune și socializare, însoțite de momente artistice, fiecare bunic având astfel posibilitatea de a împărtăși amintiri și povești.

Pentru mulți dintre bătrânii noștri, această zi a fost mult mai mult decât o simplă sărbătoare; a fost o confirmare că nu sunt uitați, că sunt iubiți și apreciați în comunitatea lor. Gesturile simple, dar încărcate de iubire, au reamintit bătrânilor că nu sunt singuri și că există persoane care îi susțin și îi îmbrățișează.

Așadar, în timp ce ne bucurăm de primăvara care se ivește, să nu uităm niciodată să ne îndreptăm gândurile și inimile către cei care au nevoie de iubire și apreciere. Fiecare gest de generozitate și fiecare moment petrecut alături de bătrânii noștri poate umple inimile cu bucurie și speranță.

Cei care vor să vină în sprijinul vârsnicilor beneficiari, pot face o donație aici: https://caritas-iasi.ro/doneaza-caritas-iasi/

Mulțumim din suflet voluntarilor, colaboratorilor și angajaților Centrelor de Îngrijire la Domiciliu pentru că au făcut această zi atât de specială și memorabilă pentru bunicii noștri.

La mulţi ani și o primăvară frumoasă! 

Maftei Petronela

Responsabil comunicare