Implică-te!

Implică-te!

Persoane fizice

Implică-te în proiectele noastre și adu zâmbete pe chipurile oamenilor! Alătură-te eforturilor noastre și împreună le dăm șansa la o viață mai fericită și la un viitor mai promițător!

Companii

Contribuțiile tale pot schimba destine și pot ajuta la construcția un viitor mai luminos. Fiecare gest contează, așa că alătură-te cauzei noastre și fă o diferență în viețile oamenilor pe care îi ajutăm!

Persoane fizice

Donează o carte

Fie că vorbim de copii în căutarea aventurilor de pe paginile cărților sau de tineri și adulți dornici să-și dezvolte abilitățile și imaginația, fiecare carte donată deschide noi orizonturi.

Redirecționează 3,5%

Contribuie gratuit la educația copiilor vulnerabili din medii defavorizate prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit.

Rechizite pentru
clasele 0-IV

Susține un elev să urmeze studiile primare, oferindu-i oportunitatea de a visa la perspective mai promițătoare pentru viitor.

O masă
cladă

Contribuie cu o masă caldă pentru un copil cu vârsta între 6 și 12 ani și susține-l în dezvoltarea sănătoasă și armonioasă.

Susține un vis

Ajută-ne să construim punți către visurile oamenilor și să transformăm aspirațiile în realitate. Susține un vis astăzi și fii parte din povestea schimbării!

Susține
un bunic

Chiar și prin gesturi mărunte, poți aduce bucurie în viața unui bunic, asigurându-i acestuia accesul la tratamentul medical necesar.

Plătește o îngrijire
la domiciliu

Susține pe cineva care are nevoie de îngrijire la domiciliu, asigurându-le accesul la serviciile de care au nevoie pentru a trăi o viață mai bună.

Devino
voluntar

Timpul este adesea singura resursă pe care o avem la îndemână pentru a influența pozitiv viața unui copil sau a unei comunități.

Situații de urgență

Alătură-te eforturilor noastre de a interveni în situații neprevăzute, acolo unde nevoile sunt mai presante ca niciodată și timpul este o resursă prețioasă.
Companii

Sponsorizează produse

Dacă vrei să faci o faptă bună alături de echipa ta, poți susține una dintre cauzele noastre. Gestul tău va aduce zâmbete pe chipurile oamenilor.

Donează 20%

Ai posibilitatea să contribui GRATUIT la educația și bunăstarea copiilor din mediul rural, prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit/venit.

Susține un program

Prin colaborarea cu partenerii corporativi, sprijinim educația copiilor și asigurăm ajutor bunicilor care au nevoie de noi.

Devino partener

Putem colabora pentru proiecte de responsabilitate socială, rezolvând nevoi specifice, concentrându-ne pe o cauză importantă pentru noi.

Sponsorizează produse

Fie că sponsorizezi rechizite, îmbrăcăminte sau cursuri specializate, ajutorul tău va avea un impact semnificativ în evoluția copiilor.

Voluntariat corporate

Poți implica echipa în proiecte de voluntariat pentru a le arăta impactul direct în viața oamenilor, descoperind oportunitățile.