Campanii

Campanie de strângere de fonduri pentru tabăra de vară a copiilor defavorizați

Perioadă campanie: 11 iunie – 15 iulie 2024

Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri Don Bosco, program al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași, organizează la Pojorâta, județul Suceava, în perioada 15-19 iulie 2024, o tabără de vară pentru cei 30 de copii beneficiari, care provin din medii defavorizate și vulnerabile. Acești copii nu au avut niciodată ocazia să experimenteze bucuriile și învățăturile pe care o astfel de experiență le poate oferi.

Prin sprijinul dumneavoastră, nu doar că le oferiți acestor copii o vacanță de neuitat, dar investiți în viitorul lor, oferindu-le oportunitatea de a se dezvolta într-un mediu sigur și stimulativ. Vom organiza ateliere de lucru, trasee montane, vizite la obiective turistice și multe alte activități educative, recreative și de dezvoltare personală.

Cum poți ajuta?

Donează: orice sumă contează și ne ajută să atingem obiectivul.
Pentru mai multe informații, persoana de contact este:

Ursan Mariana – Director Domeniu Copii, Tineri, Familii
Telefon: 0741217382
E-mail: mariana.ursan@caritas-iasi.ro

Donează acum și investește în viitorul copiilor!

Vă mulțumim pentru generozitate și sprijin!

Donează cadourile de ziua ta!

un joc al generozității

Distracția nu constă doar în a primi, ci și în a împărtăși cu ceilalți bucuria. Ai șansa să îi ajuți pe cei în dificultate și să îți provoci prietenii la un joc care încurajează darurile fără limite și spiritul de generozitate.

Cum funcționează:

1. Cu câteva zile înainte de ziua ta de naștere, invită-ți prietenii și familia să acceseze link-ul și să înlocuiască tradiționalele cadouri cu o donație către Asociația Centru Diecezan Caritas Iași. Cauza o alege sărbătoritul!
  2. De ziua ta sărbătorește-te cu bucurie știind că ai făcut un gest nobil.
  3. Provoacă-ți prietenii să preia ștafeta și, la rândul lor, să doneze cadourile de ziua lor de naștere.

Cu „Donează cadourile de ziua ta,” fiecare zi de naștere devine o ocazie de a face lumea mai bună. Dă-i un sens special sărbătorii tale!

Ești gata să provoci generozitatea?
 Începe jocul și vezi cum darurile devin o sursă de speranță pentru toți!