Campanii

Campanii

De Paște, pentru familii!

Ajută-ne să oferim pachete cu alimente bătrânilor noștri!

Campanie de Paște: Ajută-ne să oferim pachete cu alimente bătrânilor noștri!

Perioada: 18 martie – 25 aprilie

Într-o lume în care suntem absorbiți de tumultul cotidian, uităm adesea de cei care au nevoie de sprijinul nostru cel mai mult. În aceste vremuri dificile, mulți bătrâni se confruntă cu singurătatea și lipsa resurselor de bază.

În mijlocul acestei realități adesea copleșitoare, haideți să fim o rază de lumină și speranță pentru vârstnicii beneficiari din cadrul Programului Servicii de Îngrijire la Domiciliu Caritas.

În cadrul Campaniei de Paște, ne-am propus să oferim pachete cu alimente vârstnicilor beneficiari.

Haideți să ne unim eforturile și să umplem masa de Paște a acestor oameni dragi, care au ajuns la o vârstă, în care resursele financiare sunt extrem de limitate și nu acoperă nici măcar, nevoile de bază.

Mulțumim pentru generozitate și pentru că sunteți alături de noi în această cauză nobilă.

Împreună facem bătrânețea mai ușoară!

Contribuția ta chiar contează!

În fiecare an, avem oportunitatea de a face o schimbare semnificativă în comunitatea noastră și de a sprijini proiecte deosebit de importante pentru cei mai vulnerabili, în mod gratuit.

Împreună facem bătrânețea mai ușoară!

Anul acesta, vă invităm să vă alăturați eforturilor noastre de a susține Programul Servicii de Îngrijire la Domiciliu al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași Caritas prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit.

Despre Programul Servicii de Îngrijire la Domiciliu Caritas:

Anual venim în sprijinul a peste 1200 de vârstnici din regiuna Moldovei, din județele Iași, Vaslui, Bacău, Neamț și Suceava. Prin oferirea de servicii sociale și îngrijire la domiciliu, suntem alături de cei care simt adesea izolarea și singurătatea. Prin furnizarea acestor servicii, Caritas contribuie la îmbunătățirea calității vieții și a bunăstării vârstnicilor defavorizați, oferindu-le posibilitatea de a rămâne în mediul lor familiar și de a primi îngrijirea și susținerea necesară pentru a trăi o viață decentă.

Cum puteți contribui:

Iată pașii simpli pe care îi puteți urma pentru a vă alătura acestei cauze nobile:

  1. Completați on-line declarația 230: https://formular230.ro/asociatia-centrul-diecezan-caritas-iasi, pe care ulterior o veți primi în format pdf pe adresa de e-mail. După ce primiți e-mailul, mai aveți un singur pas de făcut: îl redirecționați către adresa: petronela.maftei@caritas-iasi.ro.
  2. Completează fizic declarația 230: descarcă formularul. Declarația poate fi trimisă la adresa Asociației Centrul Diecezan Caritas Iaşi: str. Sărărie, 134, 700116-Iaşi, sau poate fi colectată de către noi. Suma corespunzătoare  va fi completată de către organele fiscale. Mai multe detalii, puteți găsi la nr. de telefon: 0720649613.

Suntem o comunitate puternică atunci când acționăm împreună. Vă îndemnăm să împărtășiți această inițiativă cu prietenii, familia și colegii, încurajându-i să se alăture și să completeze declarația 230. Cu fiecare persoană implicată, putem face o diferență semnificativă în viețile bunicilor noștri.

Mulțumim pentru sprijinul vostru și pentru faptul că faceți parte din această misiune de solidaritate!

Donează cadourile de ziua ta!

un joc al generozității

Distracția nu constă doar în a primi, ci și în a împărtăși cu ceilalți bucuria. Ai șansa să îi ajuți pe cei în dificultate și să îți provoci prietenii la un joc care încurajează darurile fără limite și spiritul de generozitate.

Cum funcționează:

  1. Cu câteva zile înainte de ziua ta de naștere, invită-ți prietenii și familia să acceseze link-ul și să înlocuiască tradiționalele cadouri cu o donație către Asociația Centru Diecezan Caritas Iași. Cauza o alege sărbătoritul!
  2. De ziua ta sărbătorește-te cu bucurie știind că ai făcut un gest nobil.
  3. Provoacă-ți prietenii să preia ștafeta și, la rândul lor, să doneze cadourile de ziua lor de naștere.

Cu „Donează cadourile de ziua ta,” fiecare zi de naștere devine o ocazie de a face lumea mai bună. Dă-i un sens special sărbătorii tale!

Ești gata să provoci generozitatea?
 Începe jocul și vezi cum darurile devin o sursă de speranță pentru toți!