Acțiunea „O floare pentru o viață”

Acțiunea „O floare pentru o viață, de 22 de ani organizată de Centrul de Resurse pentru Copii şi Tineri „Don Bosco”, din dorința de a aduce un omagiu celor care simbolizează începutul vieții și creația divină – mamele.

Scopul acestei acțiuni este de a de a conștientiza comunitatea cu privire la importanţa actului de a da viaţă, de a  recunoaște și de a aprecia munca și devotamentul mamelor de pretutindeni. Prin oferirea unei simple flori, dorim să transmitem un mesaj de recunoștință și iubire față de aceste ființe minunate care ne-au dat viață și ne-au îndrumat în călătoria noastră pe acest pământ.

Cu prilejul acestei acțiuni, pe data de 8 martie, copiii beneficiari ai celor 2 centre „Don Bosco” (din Iași și Buruienești, județul Neamț), dar și micuții beneficiari ucraineni, și-au bucurat mamele, bunicele, doamnele și domnișoarele pe care le-au întâlnit pe stradă, cuprinse de rutina zilnică, oferindu-le din toată inima câte o floare sau câte un mărțișor confecționat special pentru ele.

O floare pentru o viață” este un prilej emoționant de a spune mulțumesc” tuturor mamelor. Prin sacrificiul lor s-a născut viața și merită recunoștința noastră, a tuturor.

Dragi mămici, bunici, vă prețuim și vă dorim să fiți mereu o rază de lumină pentru cei dragi și pentru cei din jur.

Mulțumim din suflet tuturor celor implicați și voluntarilor care ne-au însoțit în această acțiune.

 

Maftei Petronela

Responsabil comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *