Colecta din Duminica a 2-a din Postul Mare va avea loc pe 25 februarie 2024

Pe  data de 25 februarie 2024 în toate parohiile din Dieceza de Iași se va organiza colecta specială destinată programului Servicii de Îngrijire la Domiciliu, al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași.

Prin oferirea de servicii sociale și îngrijire la domiciliu, venim anual în sprijinul a peste 1200 de vârstnici care simt adesea izolarea și singurătatea. Prin furnizarea acestor servicii, Caritas contribuie la îmbunătățirea calității vieții și a bunăstării vârstnicilor defavorizați, oferindu-le posibilitatea de a rămâne în mediul lor familiar și de a primi îngrijirea și susținerea necesară pentru a trăi o viață decentă.

Vă încurajăm să suțineți această cauză prin donațiile dumneavoastră pe care le puteți face în contul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași în lei: RO36BRDE240SV08119112400, cod fiscal 4488681, sau pe pagina de donații: https://caritas-iasi.ro/doneaza-caritas-iasi/.

Să facem apoi ca întreaga perioadă a Postului Mare  să fie nu doar un timp de reflecție și rugăciune, ci și un prilej de a aduce speranță și alinare concretă în viețile celor în suferință.

Fie ca gesturile de generozitate, pe care le veți face în timpul Postului Mare să fie răsplătite de Dumnezeu înzecit și să aducă bucurie și speranță în inimile celor aflați în nevoie.

Maftei Petronela

Responsabil comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *