Explorând frumusețea florilor: vizita la Grădina Botanică Iași cu beneficiarii Centrului de Servicii Sociale pentru Refugiați

Echipa Centrului de Servicii Sociale pentru Refugiați alături de o parte din beneficiarii Centrului, au avut deosebita ocazie de a experimenta frumusețea naturii într-un mod deosebit, printr-o vizită la Grădina Botanică „Anastasie Fătu”  Iași.

Pentru mulți dintre beneficiarii centrului, acesta a fost un prilej de a se deconecta de la grijile cotidiene și de a se bucura de natură într-un mediu liniștit și relaxant. Grădina Botanică Iași, cu diversitatea bogată a plantelor și florilor, a oferit un cadru perfect pentru a experimenta bucuria simplității și frumusețea naturii.

Prin intermediul acestei vizite, s-a subliniat importanța inițiativelor sociale care promovează integrarea și coeziunea în rândul comunității noastre. Solidaritatea și înțelegerea reciprocă au fost promovate cu succes și astfel s-au creat legături puternice și relații de prietenie între beneficiari.

Vizita la Grădina Botanică Iași alături de beneficiarii Centrului de Servicii Sociale pentru Refugiați Caritas a fost mai mult decât o simplă plimbare printre plante frumoase; a fost un act de solidaritate, o lecție de învățare și, mai presus de toate, o experiență umană care a adus bucurie și conectare în inimile tuturor participanților.

Maftei Petronela

Responsabil comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *