Magia copilăriei: o zi de 1 Iunie de neuitat pentru copiii de la Grădinița și Școala Primară Cilibiu

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, 60 de copii de la Grădinița și Școala Primară Cilibiu din comuna Golăiești, județul Iași, au trăit o zi magică, plină de jocuri, muzică, baloane colorate și zâmbete sincere.

Evenimentul a fost special organizat pentru a oferi micuților o experiență de neuitat, mai ales pentru cei care nu au avut ocazia niciodată să sărbătorească această zi din cauza neajunsurilor și a dificultăților financiare.

Activitățile au inclus o varietate de jocuri, muzică antrenantă, premii și baloane colorate, toate menite să aducă zâmbete și bucurie pe chipurile copiilor. Atmosfera a fost una de sărbătoare, iar entuziasmul micuților a ajuns la cote maxime.

Această zi specială a fost posibilă datorită sprijinului financiar obținut prin donațiile colectate în cadrul concertului caritabil organizat de Ziua Internațională a Familiei și prin intermediul campaniei online desfășurată pe site-ul Asociației noastre. Concertul a fost susținut de Bianca Sava, cunoscută pentru vocea sa impresionantă, de Teodora Albu, un maestru al naiului și 3 copii talentați pregătiți de Bianca și Teodora, cu participări la numeroase concursuri și evenimente speciale. Contribuția lor a fost esențială în mobilizarea comunității și strângerea fondurilor necesare.

Mulțumim din suflet Asociației Ready to Open Intercultural Spaces – ROIS pentru implicarea și sprijinul oferit în organizarea acestui eveniment special. De asemenea, mulțumim Școlii Primare Cilibiu, Grădiniței Cilibiu și tuturor cadrelor didactice implicate: învațătorii Tofanescu Cecilia și Dulman Iulian, împreună cu educatoarea Scriba Iustina. Recunoștința noastră se îndreaptă și către Asociația Enalogos pentru donația făcută și către prietenii de la Silicon Service pentru surpriza dulce – tortul copiilor.

Împreună putem aduce bucurie în sufletele copiilor și le putem oferi amintiri prețioase. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat și pentru faptul că ați contribuit la crearea unor momente de neuitat pentru cei mici.

Vă invităm să continuați să sprijiniți cauzele noastre și să aduceți bucurie în sufletele celor mici! Accesați butonul „Donează” de pe site-ul nostru și contribuiți la crearea unor amintiri de neuitat pentru copiii care au nevoie de noi! https://caritas-iasi.ro/doneaza-caritas-iasi/

                                                                                                                                                                                                                             Maftei Petronela

                                                                                                                                                                                                                     Responsabil comunicare