Mulțumiri INIKO - UN PAPETAR

Dragi donatori și prieteni ai copiilor,

 

Dorim să exprimăm cele mai calde mulțumiri pentru generozitatea și sprijinul oferit celor peste 70 de copii beneficiari (copii refugiați din Ucraina, copii beneficiari ai Centrelor Don Bosco din Iași și Buruienești). Cu ajutorul donației dumneavoastră (pachete cu rechizite echipate complet pentru școală), am reușit să oferim șansa unei educații mai bune.

Copilașii sunt fericiți că vor putea participa activ la ore, având materialele didactice necesare, datorită vouă, oameni cu suflet mare.

Adresăm din inima sincere gânduri de recunoștință și mulțumire, vouă dragi prieteni de la INIKO, adevărați eroi pentru copiii nevoiași. Ați demonstrat un exemplu remarcabil de implicare față de cei în nevoi. Sprijinul vostru ne încurajează și ne inspiră să continuăm să luptăm pentru binele acestor copii.

De asemenea, vă suntem recunoscători pentru cadourile oferite tinerilor frumoși și talentați ce compun Orchestra de cameră a Colegiului Național de Arte „Octav Băncilă” care vor susține pe 12 noiembrie 2023 concertul caritabil SPES MUNDI – Speranța lumii.

 

Cu recunoștință și admirație,

Pr. Egidiu Condac

Director general

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași