Mulțumiri pentru sprijinul acordat de Kaufland România celor 50 de copii de la Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco”

Ne exprimăm sincerele mulțumiri pentru sprijinul generos pe care l-ați oferit în ultimele 6 luni prin acordarea de vouchere pentru a susține masa caldă zilnică a copiilor noștri.

Este cu adevărat remarcabilă contribuția voastră în sprijinirea cauzelor sociale. Gestul vostru generos nu doar că ajută la asigurarea hranei pentru copiii noștri, ci transmite și un mesaj puternic de solidaritate și sprijin.

Kaufland este un pilon al comunității noastre, oferind nu doar produse esențiale, ci și locuri de muncă, oportunități pentru producătorii locali și foarte multe programe de responsabilitate socială.

Dragi prieteni, datorită vouă, putem oferi un mediu sigur și hrănitor pentru copiii noștri, creând astfel condiții propice pentru dezvoltarea lor sănătoasă și fericită.

Vă asigurăm că această generozitate nu este doar apreciată, ci și folosită cu grijă și responsabilitate pentru binele celor mai puțin norocoși copii din comunitatea noastră. Suntem profund recunoscători pentru sprijinul oferit și suntem încrezători că această colaborare va continua să aducă beneficii semnificative pentru toți cei implicați.

Vă mulțumim încă o dată pentru gestul altruist și pentru angajamentul față de cauzele umanitare. Sunteți cu adevărat un exemplu de generozitate și responsabilitate socială pentru toți.

Vă îndemnăm pe toți cei care citiți acest mesaj să ne sprijiniți eforturile, fie prin donații, implicare voluntară sau prin cumpărarea de produse de la Kaufland, știind că faceți parte dintr-un lanț de solidaritate care schimbă vieți. Mulțumim Kaufland pentru că sunteți un exemplu de generozitate și implicare comunitară!

#ImplicareaFaceDiferența

#KauflandRomânia

#CaritasIași 

Maftei Petronela

Responsabil comunicare și strângere de fonduri