Pe tărâmul minunilor – Mănăstirea Hadâmbu

Primăvara, prin lumina soarelui intens strălucitor, ne-a motivat să luăm parte la o zi de neuitat, în care miracolul prieteniei a umplut inimile copiilor români și ucarineni de bucurie, credință și speranță.

Ziua a debutat cu câteva jocuri în natură și un picnic la iarbă verde. Conectarea copiilor cu natura este o investiție în starea de sănătate, starea de bine, în creativitatea și abilitatea de relaționare a celor mici.

Ulterior, la Mănăstirea Hadâmbu, beneficiarii Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” Iași, împreună cu micuții beneficiari ucraineni, au oferit rugăciunile lor sincere pentru cei dragi și în același timp, s-au bucurat de compania micuțelor necuvântătoare pe care le-au hrănit cu multă dăruire.

Această zi minunată a devenit un prilej de cunoaștere, auto-cunoaștere, prietenii strânse și amintiri pentru o viață. Am reușit să aducem un gram de fericire și speranță în sufletele celor mici și celor mari deopotrivă.

Părinții copiilor au fost plăcut surprinși de această activitate și au transmis alese mulțumiri pentru atenția și grija pe care asociația noastră o manifestă față de micuții lor:

Mulțumesc frumos tuturor pentru organizare și ajutor în călătorie!

Copiii sunt încântați, emoțiile sunt mari.

Vă mulțumesc foarte mult pentru o călătorie minunată și fotografii minunate.

Mulțumesc, o călătorie superbă, multe emoții la copii.

Locul foarte frumos! Vă mulțumim pentru organizare și oportunitatea de a participa.

Mulțumesc foarte mult pentru minunata excursie.

Un vis al copiilor a fost îndeplinit cu mult succes, aducându-le mii de zâmbete pe chip și bucuria unei activități altfel.

Aducem mulțumirile noastre tuturor celor ne-au sprijinit în organizarea acestei zile de neuitat. Vă asigurăm, dragi prieteni, că faptele bune sunt răsplătite prin deplină prețuire și recunoștință. Împreună am reușit să scriem o poveste fabuloasă, cu amintiri memorabile ce vor rămâne veșnic întipărite in inimile micuților noștri.

Mulțumim tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *