Târg de mărțișor 2024

O zi plină de bucurie și generozitate: Târgul de mărțișor caritabil organizat duminică, 25 februarie 2024, de Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași la Catedrala „Sfânta Fecioara Maria, Regină” din Iaşi.

Ca în fiecare an, mărțișorul vestește sosirea primăverii, reîntoarcerea la viață, prin trimitere la credinţă, unitate, iubire pentru semeni.

Și anul acesta, în dor de tradiţii, beneficiarii alături de voluntarii şi angajaţii asociaţiei noastre, au intrat în atelierul de creaţie şi au confecţionat manual mărţişoare și obiecte pline de suflet și culoare.

La acest târg, o varietate impresionantă de mărțișoare au fost expuse spre vânzare, fiecare obiect având o poveste și o mână pricepută care l-a creat.

Fondurile strânse din vânzarea mărțișoarelor (4296 lei) vor fi direcționate către programele Caritas, menite să sprijine copiii, familiile defavorizate și refugiații beneficiari. Fiecare achiziție a fost, deci, nu doar un act de apreciere pentru frumusețea lucrurilor handmade, ci și un gest de solidaritate.

Cu gratitudine și recunoștință, dorim să mulțumim tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea acestui târg memorabil. Eforturile colective ale beneficiarilor, voluntarilor, angajaților Caritas și a întregii comunități au făcut posibilă transformarea unei simple zile într-o experiență de neuitat. Evenimentul a fost un adevărat succes, aducând împreună oameni de toate vârstele pentru a sprijini cauza noastră.

Nu în ultimul rând, gândul nostru de recunoştinţă se îndreaptă către Catedrala „Sfânta Fecioara Maria, Regină” din Iaşi, gazda evenimentului care de fiecare dată ne este alături şi promovează cauzele noastre.

O primăvară frumoasă tuturor!

Maftei Petronela

Responsabil comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *