Ziua Copilului 2024 ,,Sub cerul senin, Ziua copilului sărbătorim”

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri ,,Don Bosco” Iași a organizat o activitate specială pentru micii lor supereroi. Evenimentul a avut loc într-un cadru natural deosebit.

Natura ne-a întâmpinat cu un cer senin și o atmosferă prietenoasă, perfectă pentru activitățile în aer liber. Priveliștea încântătoare și vremea bună au făcut ca această zi să fie cu adevărat magică. Copiii, plini de energie și entuziasm, au fost foarte încântați de peisajul superb ce i-a înconjurat.

Pe malul unui lac splendid, La poalele Codrului – Balta Ciurea, copilașii au avut parte de o zi plină de surprize, veselie și jocuri captivante. Au participat cu entuziasm la o serie de activități recreative și super distractive. Am avut parte de burgeri delicioși și un tort fantastic, pe gustul tuturor. La final, fiecare a plecat acasă cu un premiu special, un mic gest pentru a celebra așa cum se cuvine această zi. Zâmbetele senine de pe chipurile tuturor, au fost dovada vie că s-au bucurat de această zi frumoasă alături de prietenii de la Centru.

Activitatea ,,Sub cerul senin, Ziua copilului sărbătorim” a fost o ocazie perfectă pentru a celebra copilăria și a crea amintiri memorabile. Fiecare moment a fost trăit cu intensitate și bucurie, sub cerul senin al acestei zile speciale. Ne-am bucurat de fiecare clipă și abia așteptăm să repetăm această experiență!

Mulțumim, într-un mod deosebit voluntarilor care s-au implicat în organizarea acestei sărbători. De asemenea, mulțumim familiei Dămătăr, gazda care ne-a primit și ne primește de fiecare dată cu brațele deschise. Suntem recunoscători tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei minunate excursii pentru cei mici!

Dragi copii, fiecare zi să fie o aventură plină de descoperiri, în care să învățați și să creșteți, înconjurați de dragoste și fericire. Să aveți parte de prieteni adevărați, de vise împlinite și de amintiri pe care să le prețuiți mereu. Fie ca magia copilăriei să rămână mereu vie în inima voastră, iar curajul, bunătatea și curiozitatea să vă ghideze în toate călătoriile vieții voastre.

La mulți ani, minunați copii!

                                                                                                              Ferenț Margareta, Coordonator Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri ,,Don Bosco” Iași